mini14

MINI TRAILS

Dissabte 27 de maig de 2017

- Totes les sortides es faran  a la plaça Joan Serra, començant a les 17:00h i per ordre de sortida.

- L’ordre de sortida de la Mini Trail serà el següent: Sant Elies, Samon, Sui, Matagalls, Agudes, Turó.

- La recollida de dorsals i bossa del corredor serà de 11:00 a 13:00h. i  de 15:00 a 16:00h. a la plaça Joan Serra, passada aquesta hora ja NO es lliuraran dorsals sota cap circumstància. La recollida del dorsal es farà lliurant el permís patern,  juntament amb  fotocòpia  del DNI .

- 450 corredors màxim, repartits en les diferents categories. (St Elies nascuts 2012-2013, Samon 2011, Sui 2010-2009. Matagalls 2007-2008, Agudes 2005-2006, Turó 2003-2004)

- Els guanyadors del Mini Trail, categories Agudes i Turó,  diumenge faran el lliurament de premis als Campions del Trail Sant Esteve.

- IMPORTANT: Totes les imatges derivades del Mini Trail, són propietat de l’A.E. Montseny, i els pares i o tutors legals dels menors així ho entenen i ho accepten.

- A la categoria de  St. Elies i Samon, els pares o tutors legals estaran obligats a córrer amb els nens. només un adult per nen).
- El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes.

- Els corredors disposaran d’un avituallament a l’arribada .

 

17:00h Tret de Sortida de les curses, seguint l’ordre. (St.Elies, Samon, Sui,  Matagalls, Agudes i Turó)

 

-St Elies (2013-2012)

Recorregut d’1 Km aprox amb sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. És obligatori que un adult corri amb el nen/a. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) i pujar per un petit corriol  on tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi.

Molta Sort!

 

El Samon 2011)

Recorregut d’1 Km aprox. amb sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. És obligatori que un adult corri amb el nen/a. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) i pujar per un petit corriol on tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi.

Molta Sort!

 

 - El Sui (2009-2010)

Recorregut d’1 Km aprox amb sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) i pujar per un petit corriol on tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi.
Molta Sort!

 

- Matagalls  (2007-2008)

Recorregut de 1,5 Km aprox. amb sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) a la zona del Molí i despres d’un petit corriol, tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi.

Molta Sort!

 

- Agudes ( 2005-2006 )

Recorregut de  2 Km  aprox amb sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. S´haurà de creuar el riu Tordera  un cop  per l´aigua,   i pujar per un petit corriol fims arribar a la plaça. Els tres primers classificats masculíns i femeníns, seran els encarregats de donar els premis als Campions del TRAIL Sant Esteve 2017 el diumenge  29 de maig a les 13:00 h.

Molta Sort!

 

 - Turó ( 2003-2004 )

Recorregut de  2, 5  Km aprox amb sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. S´haurà de creuar el riu Tordera  dos cops  per l´aigua,   i pujar per un petit corriol fins arribar a la plaça. Els tres primers classificats masculíns i femeníns, seran els encarregats de donar els premis als Campions del TRAIL Sant Esteve 2017 el diumenge  28 de maig a les 13:00 h. 

Molta Sort!

 

Totes les imatges generades en motiu de la Mini Trail són propietat de l’organització i, aquesta podrà fer l’ús que cregui més convenient, incloses les xarxes socials, mail o bé on cregui oportú. L’inscripció a la Mini Trail suposa l’acceptació d’aquests termes, per part dels pares o bé tutors legals dels menors. Aquesta condició és indispensable per a la participació del menor a la cursa, aquest declinen qualsevol tipus cobrament, queixa o denúncia per l’ús d’aquestes imatges per part de l’Associació Esportiva Montseny o bé les epresses col’laboradores de la Mini Trail Sant Esteve.

grafismo2 (1)

Share Button